Webové uživatelské rozhraní

Webové uživatelské rozhraní slouží ke změnám nastavení zařízení Wireless MAXg Router. V této části uživatelské příručky se dozvíte o různých možnostech konfigurace, včetně nastavení připojení k síti WAN, možností zabezpečení, úprav nástrojů pro správu atd.

Přihlášení

Otevřete webový prohlížeč a zadejte adresu IP zařízení Wireless MAXg Router. Toto je výchozí adresa IP zařízení Wireless MAXg Router:

http://192.168.2.1

Poznámka: Pokud jste adresu zařízení Wireless MAXg Router změnili, zadejte ji namísto výchozí adresy.

Při prvním připojení k webovému uživatelskému rozhraní nebudete během úvodního nastavení požádáni o přihlášení. Během postupu Průvodce nastavením budete požádáni o vytvoření uživatelského jména a hesla pro přihlášení k routeru. Pokud uživatelské jméno a heslo vytvoříte, budete je muset použít při každém přihlášení k zařízení Wireless MAXg Router. U uživatelského jména a hesla se rozlišují malá a velká písmena.

Ve webovém uživatelském rozhraní zařízení Wireless MAXg Router se nachází osm hlavních stránek: Status (Stav), Log (Protokol), Internet, Security (Zabezpečení), Firewall, Wireless (Bezdrátové), LAN (Místní síť) a Device (Zařízení). Pro každou z těchto stránek existuje v této uživatelské příručce příslušná část, kde se dozvíte podrobnosti o jejich nastavení a funkcích. V těchto částech také naleznete užitečné informace a pokyny ke konfiguraci.