De Setup Wizard detecteert mijn internetverbinding niet.

Mogelijke oplossing:

U dient uw internetverbinding handmatig te configureren. Er zijn twee manieren waarop u uw internetverbinding kunt configureren: als de Setup Wizard nog open is of als de Setup Wizard al is gesloten.

Als de Setup Wizard nog open is:

1. Selecteer het type internetverbinding dat u gebruikt: ofwel Cable, DSL Router, satellite, ISDN, LAN or other (kabel, DSL Router, satelliet, ISDN, LAN of anders) of DSL modem (ook bekend als PPPoE).

2. Afhankelijk van uw keuze dient u de informatie in te voeren die uw ISP u heeft gegeven.
  3. Nadat u al de noodzakelijke informatie hebt ingevoerd, klikt u op Next (Volgende).
  4. Blijf de aanwijzingen op het scherm volgen om de Setup Wizard te voltooien. Raadpleeg het gedeelte Configuratie van de gebruikershandleiding voor meer informatie over deze instellingen.

Als de Setup Wizard reeds is gesloten:

1. Start een webbrowser. Voer http://192.168.2.1 in in de locatie- of adresregel van uw webbrowser om u aan te melden en toegang te krijgen tot de webinterface.
  2. Klik op het tabblad Internet (Internet). Selecteer het type internetverbinding dat u gebruikt: ofwel Cable, DSL Router, satellite, ISDN, LAN or other (kabel, DSL Router, satelliet, ISDN, LAN of anders) of DSL modem (ook bekend als PPPoE).

3. Afhankelijk van uw keuze dient u de informatie in te voeren die uw ISP u heeft gegeven.
  4. Als u klaar bent, drukt u op Save (Opslaan). U zou nu toegang moeten hebben tot het internet. Raadpleeg het gedeelte Configuratie van de gebruikershandleiding voor meer informatie over deze instellingen.