Mijn Wireless MAXg Router komt niet in de lijst voor als ik deze via een draadloze verbinding zoek.

Mogelijke oplossing:

Wellicht werkt u op een computer die zich te ver bij de Wireless MAXg Router vandaan bevindt. Probeer dichter naar de Wireless MAXg Router toe te gaan en voer de zoekprocedure opnieuw uit.

Mogelijke oplossing:

Open een webbrowser terwijl u de computer hebt aangesloten met een kabel. Voer http://192.168.2.1 in in de locatie- of adresregel van uw webbrowser om u aan te melden en toegang te krijgen tot de webinterface. Ga naar het gedeelte Wireless (Draadloos) en controleer of Broadcast network name (Netwerknaam uitzenden) op de Wireless MAXg Router is ingeschakeld.

Mogelijke oplossing:

De Wireless MAXg Router en zijn clients gebruiken mogelijk verschillende 54g-modi. Als de Wireless MAXg Router op alleen 802.11b of alleen 802.11g is ingesteld, dienen alle draadloze clients de opgegeven modus te kunnen gebruiken. U kunt de 54g-modus op het tabblad Wireless (Draadloos) onder Transmission (Overdracht) instellen.