Ik kan via de Wireless MAXg Router toegang krijgen tot het internet maar ik heb geen toegang tot bepaalde speciale toepassingen.

Mogelijke oplossing:

Als de Wireless MAXg Router goed aangesloten is en u toegang hebt tot het internet maar u problemen hebt om verbinding te maken met speciale toepassingen (bijv. ICQ, Battle.net, enzovoort), dient u specifieke poorten toe te wijzen zodat de verbinding niet wordt geblokkeerd door de firewall-functie. Ga naar het tabblad Firewall in de webinterface en geef de gewenste poortgegevens op in het gedeelte Port Triggering (Poort-triggering). Raadpleeg het onderdeel Firewall in het gedeelte Configuratie van deze gebruikershandleiding voor meer informatie over poort-triggering voor speciale toepassingen (ICQ, Battle.net, enzovoort). Ga naar www.iana.org voor een volledige lijst met toepassingen en informatie over poorten.