Ik heb per ongeluk de toegang van alle draadloze verbindingen tot de Wireless MAXg Router geblokkeerd.

Mogelijke oplossing:

Maak verbinding met de Wireless MAXg Router via een Ethernet-kabel. Kabelverbindingen zijn standaard toegestaan. Start een webbrowser. Voer http://192.168.2.1 in in de locatie- of adresregel van uw webbrowser om u aan te melden en toegang te krijgen tot de webinterface. Klik op het tabblad Security (Beveiliging). Wijzig de instellingen voor Wireless MAC Filter (MAC-filter voor draadloze verbindingen) zodanig dat draadloze clients weer toegang kunnen krijgen.