Ik kan geen MAXg-verbinding (125 Mbps) tot stand brengen met de Wireless MAXg Router.

Mogelijke oplossing:

Controleer of de optie Acceleration (Acceleratie) is ingeschakeld voor de MAXg in het gedeelte Wireless (Draadloos) van de webinterface. U vindt deze optie in het onderdeel Transmission (Overdracht) van het gedeelte Wireless (Draadloos). Controleer of de draadloze producten die u gebruikt om een verbinding tot stand te brengen met de Wireless MAXg Router, ondersteuning bieden voor MAXg. U moet draadloze producten gebruiken die ondersteuning bieden voor de MAXg om verbinding met de Wireless MAXg Router te maken op de snelheid MAXg. Open de webinterface, klik op het tabblad Wireless (Draadloos)en stel Acceleration (Acceleratie) in op MAXg in het onderdeel Transmission (Overdracht).

Mogelijke oplossing:

Een lage kwaliteit en een beperkt bereik van de verbinding kunnen worden veroorzaakt door interferentie in de omgeving, bijvoorbeeld loodverf of betonnen muren. Probeer de antenne van de Wireless MAXg Router of de draadloze clients te verplaatsen om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren.

Mogelijke oplossing:

Sommige elektronische apparaten zoals 2,4 GHz-telefoons en magnetrons kunnen invloed hebben op het draadloze signaal en daarmee op het draadloze bereik en de kwaliteit van de verbinding. Probeer een draadloze verbinding tot stand te brengen op een ander kanaal.