Ik kan geen verbinding maken met de webinterface van de Wireless MAXg Router.

Mogelijke oplossing:

Controleer of alle Ethernet-kabels en het stroomsnoer goed aangesloten zijn.

Mogelijke oplossing:

U dient de verbindingsinstelling van uw webbrowser te controleren. Controleer ook of de functie HTTP Proxy van uw webbrowser is uitgeschakeld. Met deze procedure zorgt u ervoor dat de webbrowser de configuratiepagina's van de Wireless MAXg Router kan lezen. Start uw webbrowser.

Gebruikers van Internet Explorer: klik op Extra, Internet-opties en kies dan het tabblad Verbindingen. Selecteer Nooit een verbinding kiezen, klik op Toepassen en vervolgens op OK. Klik nogmaals op Extra en daarna weer op Internet-opties. Klik op het tabblad Verbindingen en daarna op de knop LAN-instellingen. Verwijder de vinkjes uit alle vakjes en klik op OK. Klik op OK om Internet-opties te sluiten.

Gebruikers van Netscape Navigator: klik op Bewerken, Voorkeuren en dubbelklik in het venster Categorie op Geavanceerd. Klik op Proxy's, selecteer Directe verbinding met het Internet en klik op OK. Klik nogmaals op Bewerken en daarna op Voorkeuren. Dubbelklik bij Categorie op Geavanceerd en klik op Proxy's. Selecteer Directe verbinding met het Internet en klik op OK.