Ik kan geen draadloze verbinding tot stand brengen met de Wireless MAXg Router.

Mogelijke oplossing:

Controleer of elke draadloze PC-kaart, PCI-adapter of USB-adapter is ingesteld op de modus Infrastructure. Controleer of u dezelfde instellingen voor SSID, kanaal en beveiliging gebruikt als de Wireless MAXg Router. Raadpleeg de documentatie van uw Wireless PC Card, PCI Adapter of USB Adapter om vast te stellen hoe u deze instellingen kunt veranderen.