Webinterface

U kunt de webinterface gebruiken om de instellingen van de Wireless MAXg Router te wijzigen. In dit gedeelte van de gebruikershandleiding vindt u informatie over de verschillende configuratie-opties, waaronder het instellen van uw WAN-verbinding, het instellen van beveiligingsopties, het aanpassen van beheerfuncties, enzovoort.

Aanmelden

Open een Internetbrowser en typ het IP-adres van de Wireless MAXg Router. Dit is het standaard IP-adres van de Wireless MAXg Router:

http://192.168.2.1

Opmerking: als u het adres van de Wireless MAXg Router hebt gewijzigd, geeft u dit adres op in plaats van de standaardwaarde.

U hoeft zich niet aan te melden wanneer u voor de eerste keer toegang krijgt tot de webinterface tijdens de installatie. Tijdens de installatieprocedure wordt u gevraagd een gebruikersnaam en een wachtwoord aan te maken waarmee u zich kunt aanmelden bij de router. Als u een gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt, dient u deze elke keer dat u zich aanmeldt bij de Wireless MAXg Router te gebruiken. De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.

De webinterface van de Wireless MAXg Router beschikt over acht hoofdpagina's: Status, Log (Logboek), Internet, Security (Beveiliging), Firewall, Wireless (Draadloos), LAN en Device (Apparaat). Al deze pagina's worden in een afzonderlijk gedeelte van deze gebruikershandleiding beschreven met uitgebreide informatie over de instellingen en functies. Raadpleeg deze gedeelten voor nuttige informatie en instructies bij de configuratie.