Εισαγωγή

Ο Wireless MAXg Rooter της U.S. Robotics είναι η ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες ασύρματης επικοινωνίας του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η τεχνολογία MAXg παρέχει τη μέγιστη εμβέλεια 802.11g του κλάδου, αποδίδοντας έτσι άριστη ασύρματη σύνδεση των επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, καθώς και των άλλων ασύρματων συσκευών. Η τεχνολογία MAXg παρέχει επίσης τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, έως 125 Mbps, και επιτρέπει τη γρήγορη και αποδοτική μεταφορά μεγάλων αρχείων (mp3, ψηφιακές φωτογραφίες, ψηφιακά βίντεο) διαμέσου του δικτύου σας. Επιπλέον, με την τεχνολογία MAXg το δίκτυό σας προστατεύεται, χάρη στη σειρά δυνατοτήτων μέγιστης ασφάλειας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το τείχος προστασίας Stateful Packet Inspection, για προστασία από την εισβολή στο δίκτυο, προστασία Wi-Fi Protected Access (WPA και WPA2), WPA2/802.11i, TKIP και κρυπτογράφηση AES, έλεγχος διευθύνσεων MAC και πολλές άλλες.

Εκτός από την εξελιγμένη ασύρματη σύνδεση, ο δρομολογητής MAXg περιλαμβάνει ενσωματωμένο διακομιστή εκτύπωσης, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν εκτυπωτή USB από κοινού με άλλους υπολογιστές του δικτύου σας, καθώς και ένα μεταγωγέα Ethernet 4 θυρών, για σύνδεση συσκευών Ethernet.

Και, για να εξασφαλίσει την απλή και εύκολη εγκατάσταση, η U.S. Robotics δημιούργησε τον οδηγό εγκατάστασης SureStart. Ο οδηγός SureStart σάς καθοδηγεί κατά την εγκατάσταση οποιασδήποτε κάρτας PC, προσαρμογέα PCI, προσαρμογέα USB ή δρομολογητή MAXg με απλά και διαδοχικά βήματα. Επιπλέον, ο οδηγός SureStart παρέχει σαφή καθοδήγηση για τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ασύρματου δικτύου σας. Η κοινή χρήση των συνδέσεων στο Διαδίκτυο, με απόλυτη ασφάλεια, είτε ασύρματα είτε ενσύρματα, είναι πλέον πανεύκολη.

Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Όψεις του προϊόντος

Πρόσοψη


Λυχνία LED ρεύματος: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν η μονάδα λειτουργεί. Αυτή η λυχνία αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα κατά την επανεκκίνηση ή την επαναφορά.


Λυχνία LED ασύρματης σύνδεσης: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν διατίθεται ασύρματη σύνδεση και αναβοσβήνει κατά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων. Αυτή η λυχνία δεν ανάβει όταν η ασύρματη σύνδεση είναι απενεργοποιημένη.


Λυχνία LED WAN: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Αυτή η λυχνία αναβοσβήνει όταν υπάρχει δραστηριότητα WAN.


Λυχνίες LED LAN 1-4 : Αυτές οι λυχνίες LED ανάβουν με πράσινο χρώμα όταν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Αυτές οι λυχνίες αναβοσβήνουν όταν υπάρχει δραστηριότητα LAN.


Λυχνία LED εκτυπωτή: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν έχει συνδεθεί εκτυπωτής USB. Η λυχνία αναβοσβήνει όταν υπάρχει δραστηριότητα εκτύπωσης μέσω δικτύου.


Πίσω όψη

Θύρα κεραίας: Σε αυτή τη θύρα συνδέεται η παρεχόμενη κεραία.

Θύρα εκτυπωτή USB: Ένας εκτυπωτής USB μπορεί να συνδεθεί και να χρησιμοποιηθεί μέσω του δικτύου. Δεν μπορούν να συνδεθούν άλλες συσκευές USB στη θύρα αυτή.

WAN: Η θύρα WAN RJ-45 χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του Wireless MAXg Router σε ευρυζωνικό μόντεμ.

Θύρες LAN 1 - 4: Οι θύρες LAN RJ-45 χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση συσκευών Ethernet στο τοπικό δίκτυο.

Κουμπί RESET: Για να επαναφέρετε τις εργοστασιακά προκαθορισμένες ρυθμίσεις, χρησιμοποιήστε ένα συνδετήρα για να πιέσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί RESET επί πέντε έως δέκα δευτερόλεπτα. Εάν το κουμπί RESET πατηθεί επί λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, ο Wireless MAXg Router θα επανεκκινηθεί.

5VDC: Αυτή η θύρα σύνδεσης προορίζεται για το καλώδιο τροφοδοσίας του Wireless MAXg Router.

R46.1021.00
αναθ. 0 11/05