Bevezetés

A U.S. Robotics Wireless MAXg Router a megoldás az Ön otthoni és kisvállalati vezeték nélküli kapcsolódási igényeire. A MAXg technológia az iparban a legjobb, 802.11g hatótávolságot nyújt, optimális vezeték nélküli kapcsolatot kínálva asztali számítógéphez, laptophoz és egyéb vezeték nélküli eszközökhöz. A MAXg biztosítja a legnagyobb sebességet is – akár 125 Mbps-ig –, amelynek segítségével a hálózaton gyorsan és hatékonyan vihetők át nagyméretű fájlok, például MP3-, digitális fotó- és digitális videofájlok. A MAXg biztonsági funkciói (beleértve többek között a hálózatot a behatolás ellen védő Stateful Packet Inspection tűzfalat, a Wi-Fi Protected Access (WPA és WPA2) protokollt, a WPA2/802.11i, TKIP- és AES-titkosítást és a MAC-cím hitelesítését) maximális biztonságot nyújtanak hálózata számára.

A csúcsminőségű vezeték nélküli kapcsolaton túl, a MAXg Router beépített nyomtatószerverrel is rendelkezik, lehetővé téve USB-nyomtató megosztását a hálózat más számítógépeivel, és egy 4 portos Ethernet kapcsoló is rendelkezésre áll Ethernet eszközök csatlakoztatására.

Az egyszerű és könnyen érthető telepítés érdekében a U.S. Robotics kifejlesztette a SureStart telepítővarázslót. A SureStart végigkíséri Önt bármely MAXg PC Card, PCI Adapter, USB Adapter vagy útválasztó telepítésén. Ráadásul a SureStart könnyen érthető útmutatót kínál a vezeték nélküli hálózat biztonsági funkcióinak kialakításához is. Az internet-hozzáférés megosztása, legyen vezetékes vagy vezeték nélküli, sosem volt ennél könnyebb.

Szükséges rendszerelemek

A termék nézetei

Elölnézet


Tápfeszültség LED: Zölden világít, ha a készülék működik. Újraindítás vagy alaphelyzetbe állítás közben zölden villog.


Vezeték nélküli LED: Zölden világít, ha a vezeték nélküli funkció be van kapcsolva, és zölden villog, ha vezeték nélküli tevékenység folyik. A LED nem világít, ha a vezeték nélküli funkció ki van kapcsolva.


WAN LED: Eszköz csatlakoztatásakor zölden világít. WAN tevékenység esetén villog.


LAN 1-4 LED-ek: Zölden világítanak, ha a készülékhez eszköz csatlakozik. LAN tevékenység esetén villognak.


Nyomtató LED: Zölden világít, ha USB-nyomtató van csatlakoztatva készülékhez. A hálózati nyomtató tevékenységét villogva jelzi.


Hátulnézet

Antennaport: A mellékelt antenna csatlakoztatási helye.

USB-nyomtató portja: Ide csatlakoztatható a hálózati USB-nyomtató. Ehhez a porthoz más USB-eszközök nem csatlakozathatóak.

WAN: Az RJ-45 WAN port a Wireless MAXg Router szélessávú modemhez való csatlakoztatására szolgál.

LAN 1–4 portok: Az RJ-45 LAN portok Ethernet eszközök LAN hálózathoz történő csatlakoztatására szolgálnak.

RESET gomb: A gyári alapértékek visszaállításához iratkapocs segítségével nyomja be, és öt-tíz másodpercig tartsa benyomva a RESET gombot. Ha a RESET gombot öt másodpercnél rövidebb ideig tartja nyomva, a Wireless MAXg Router újraindul.

5VDC: Ez az aljzat a Wireless MAXg Router tápegységének csatlakoztatására szolgál.

R46.1025.00
rev 0 11/05