A Telepítővarázsló nem érzékeli az internetkapcsolatot.

Lehetséges megoldás:

Az internetkapcsolatot kézzel kell konfigurálnia. Az internetkapcsolat beállításához két módszer áll rendelkezésére: Ha még a Telepítővarázslóban van, vagy Ha már bezárta a Telepítővarázslót.

Ha még a telepítővarázslóban van:

  1. Válassza ki az internetkapcsolat típusát: Cable, DSL Router, satellite, ISN, LAN, or other (Kábel, DSL útválasztó, műhold, ISN, LAN vagy egyéb) vagy DSL modem (also known as PPPoE) (DSL modem (PPPoE néven is ismert)).



  2. A választástól függően meg kell adnia bizonyos információkat, melyeket internetszolgáltatójától kapott.
  3. Ha megadta a szükséges információkat, kattintson a Next (Tovább) gombra.
  4. A Telepítővarázsló folytatásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A beállításokról további információkat olvashat a Felhasználói kézikönyv Konfigurálás fejezetében.

Ha már bezárta a Telepítővarázslót:

  1. Indítson el egy webböngészőt. A webes felhasználói felület eléréséhez a webböngésző hely- vagy címmezőjébe írja be: http://192.168.2.1.
  2. Kattintson az Internet fülre. Válassza ki az internetkapcsolat típusát: Cable, DSL Router, satellite, ISN, LAN, or other (Kábel, DSL útválasztó, műhold, ISN, LAN vagy egyéb) vagy DSL modem (also known as PPPoE) (DSL modem (PPPoE néven is ismert)).



  3. A választástól függően meg kell adnia bizonyos információkat, melyeket internetszolgáltatójától kapott.
  4. Ha elvégezte a beállításokat, kattintson a Save (Mentés) gombra. Most már csatlakozhat az internethez. A beállításokról további információkat olvashat a Felhasználói kézikönyv Konfigurálás fejezetében.

Vissza a Hibaelhárítás oldalra