Ha a vezeték nélküli kártyám nem támogatja a WPA-t, biztonságossá tehetem valamilyen módon a hálózatot?

Igen! A USR5461 Wireless MAXg Router a következő vezeték nélküli biztonsági formákat támogatja:

A USR5461 Wireless MAXg Router első beállításakor a WPA2 és WPA az alapértelmezett biztonsági módszerek. Ha nem a WPA2 és WPA beállítást kívánja használni, a következő módon választhat másik biztonsági módszert.

  1. Indítsa el a webböngészőt. A hely- vagy címmezőbe írja be az útválasztó webes felhasználói felületének címét, majd nyomja meg az Enter billentyűt. Az alapértelmezés szerinti cím 192.168.2.1

  2. A Start gombra kattintva kezdje meg a Wireless MAXg Router első beállítását.

  3. A MAXg Wireless Router automatikusan be tudja állítani az internetkapcsolatot. Ha az internetkapcsolatot automatikusan állítja be, válassza ki a kapcsolat típusát, és adja meg a kért információt a megfelelő mezőkben. Ha befejezte, kattintson a Next (Tovább) gombra.

  4. Törölje a Secure the router against unauthorised access (recommended) (Biztosítsa az útválasztót a jogosulatlan elérés ellen (ajánlott)) négyzet jelölését.

  5. Kattintson a Next (Tovább) gombra.

  6. A megfelelő mezőkbe írja be a felhasználónevet és a jelszót. Kattintson a Finish (Befejezés) gombra.

  7. Az útválasztó Status (Állapot) oldalára lépéshez kattintson a Continue (Folytatás) elemre.

  8. Mikor megjelenik a felhasználónév és jelszó ablaka, írja be a létrehozott felhasználónevet és jelszót. Kattintson az OK lehetőségre az útválasztó beállítási oldalán.

  9. Kattintson a Security (Biztonság) elemre a fő menüben.

  10. A Method (Módszer) legördülő menüre kattintva jelenítse meg a Wireless MAXg Routerhez kínált összes vezeték nélküli biztonsági lehetőséget. Válassza ki a kívánt biztonsági módszert, majd adja meg a kért adatokat a megfelelő mezőkben. Ha végzett, kattintson az oldal alján lévő Save (Mentés) gombra.

    Megjegyzés: Az útválasztóhoz csatlakozó vezeték nélküli klienseknek ugyanazzal a biztonsági beállítással kell rendelkezniük.

  11. Gratulálunk! Sikeresen beállította az útválasztó biztonságát. Most már minden, ugyanilyen biztonsági paraméterekkel rendelkező kliens biztonságosan hozzáférhet az útválasztóhoz.

Vissza a Hibaelhárítás oldalra