Nem tudom elérni a Wireless MAXg Router webes kezelőfelületét.

Lehetséges megoldás:

Győződjön meg arról, hogy az összes Ethernet-kábel helyesen és biztonságosan csatlakozik-e, valamint a készülék tápfeszültségkábele csatlakoztatva van-e.

Lehetséges megoldás:

Ellenőrizze a webböngésző hozzáférési beállításait, és azt, hogy a böngésző HTTP Proxy szolgáltatása le legyen tiltva. Ez ahhoz szükséges, hogy a webböngésző olvasni tudja a Wireless MAXg Router beállítási oldalait. Indítsa el a webböngészőt.

Internet Explorer felhasználók: Kattintson a Tools (Eszközök), Internet Options (Internetbeállítások) lehetőségre, majd a Connections (Kapcsolatok) fülre. Válassza ki a Never dial a connection (Nincs automatikus tárcsázás) lehetőséget, majd kattintson az Apply (Alkalmaz) gombra, ezt követően az OK lehetőségre. Kattintson ismét a Tools (Eszközök) menüre, majd az Internet Options (Internetbeállítások) lehetőségre. Kattintson a Connections (Kapcsolatok) fülre és a LAN Settings (LAN-beállítások) elemre. Szüntesse meg valamennyi jelölőnégyzet kijelölését, majd kattintson az OK lehetőségre. Az OK lehetőségre kattintva zárja be az Internet Options (Internetbeállítások) lehetőséget.

Netscape Navigator felhasználók: Kattintson az Edit (Szerkesztés), Preferences (Tulajdonságok) lehetőségre, majd kattintson kétszer az Advanced (Speciális) elemre a Category (Kategória) ablakban. Kattintson a Proxies (Proxy-k) lehetőségre, válassza ki a Direct connection to the Internet (Közvetlen kapcsolat az internettel) elemet, majd kattintson az OK lehetőségre. Kattintson ismét az Edit (Szerkesztés) elemre, majd a Preferences (Tulajdonságok) lehetőségre. A Category (Kategória) fülnél kattintson kétszer az Advanced (Speciális), majd a Proxies (Proxy-k) elemre. Válassza ki a (Direct connection to the internet) (Közvetlen kapcsolat az internettel) elemet, majd kattintson az OK lehetőségre.

Vissza a Hibaelhárítás oldalra