Webes kezelőfelület

A webes kezelőfelületen megváltoztathatók a Wireless MAXg Router beállításai. A Felhasználói kézikönyv ebben a fejezetében a különböző konfigurációs lehetőségekről olvashat, például a WAN-kapcsolat beállításáról, a biztonsági beállításokról, az adminisztrációs eszközök módosításáról és egyebekről.

Bejelentkezés

Indítson el egy webböngészőt, és adja meg a MAXg Router IP címét. A Wireless MAXg Router alapértelmezés szerinti IP címe:

http://192.168.2.1

Megjegyzés: Ha megváltoztatta a Wireless MAXg Router címét, akkor az alapértelmezett helyett azt adja meg.

Amikor a kezdeti beállítás során először lép be a webes kezelőfelületre, nem kell felhasználónevet és jelszót megadnia. A Telepítővarázsló használata során a varázsló kérni fogja, hogy hozzon létre felhasználónevet és jelszót az útválasztóba való belépéshez. Ha létrehozza a felhasználónevet és a jelszót, ezután mindig ezekkel léphet be a Wireless MAXg Routerbe. A felhasználónév és a jelszó megadásakor ügyeljen a kis- és nagybetűk használatára.

A Wireless MAXg Router webes kezelőfelületének nyolc főoldala van: Status, Napló, Internet, Biztonság, Tűzfal, Vezeték nélküli, LAN és Eszköz. Ebben a Felhasználói kézikönyvben mindegyik oldalhoz tartozik egy fejezet, amely részletesen leírja a beállításokat és a funkciókat. Ezekben a fejezetekben hasznos információkat és konfigurációs utasításokat olvashat.