Setup Wizard (Installationsguiden) kunde inte upptäcka min Internet-anslutning.

Möjlig lösning:

Du måste konfigurera din Internet-anslutning manuellt. Beroende på om du fortfarande kör installationsguiden eller om du redan avslutat den beskrivs två metoder som du kan använda för att konfigurera Internet-anslutningen.

Om du fortfarande kör installationsguiden:

1. Välj typ av Internet-anslutning: Cable, DSL Router, satellite, ISN, LAN, or other (Kabel, DSL-router, satellit, ISN, LAN eller övrigt) eller DSL modem (also known as PPPoE) (DSL-modem (kallas även PPPoE)).

2. Beroende på ditt val måste du ange viss information som du fått av din Internet-leverantör.
  3. När du angett all nödvändig information klickar du på Next (Nästa).
  4. Fortsätt att följa anvisningarna på skärmen tills installationsguiden är klar. Om du vill ha mer information om dessa inställningar läser du i avsnittet Konfiguration i den här användarhandboken.

Om du redan avslutat installationsguiden:

1. Starta en webbläsare. På plats- eller adressraden i webbläsaren skriver du http://192.168.2.1 så loggas du in på det webbaserade användargränssnittet.
  2. Klicka på fliken Internet. Välj typ av Internet-anslutning: Cable, DSL Router, satellite, ISN, LAN, or other (Kabel, DSL-router, satellit, ISN, LAN eller övrigt) eller DSL modem (also known as PPPoE) (DSL-modem (kallas även PPPoE)).

3. Beroende på ditt val måste du ange viss information som du fått av din Internet-leverantör.
  4. När du är klar klickar du på Save (spara). Nu ska du kunna komma ut på Internet. Om du vill ha mer information om dessa inställningar läser du i avsnittet Konfiguration i den här användarhandboken.