Datorn upprättar inte någon trådlös anslutning till Wireless MAXg Router när jag har ändrat inställningarna.

Möjlig lösning:

Öppna konfigurationsverktyget för ditt trådlösa nätverkskort och kontrollera att du ansluter till rätt Wireless MAXg Router genom att verifiera MAC-adressen, nätverksnamnet (SSID) och säkerhetsinställningarna. MAC-adressen anges på etiketten under Wireless MAXg Router. Kontrollera att rätt lösenord och krypteringsalternativ används. Om du ändrat inställningarna i konfigurationen av Wireless MAXg Router måste du även ändra inställningarna för alla trådlösa PC Card, PCI-kort eller USB-adaptrar som ansluter till det här nätverket. Inställningarna för de trådlösa PC Card-korten måste motsvara de nya inställningarna för Wireless MAXg Router. Mer information om nya trådlösa klienter finns i självstudiekursen i det webbaserade användargränssnittet. Du öppnar självstudiekursen genom att öppna en webbläsare och skriva 192.168.2.1/tutorial_addclient.asp.