Min Wireless MAXg Router visas inte i listan när jag söker efter den.

Möjlig lösning:

Du kanske använder en dator som är för långt ifrån Wireless MAXg Router. Försök att flytta närmare Wireless MAXg Router och upprepa sökningen.

Möjlig lösning:

Starta en webbläsare över en kabelansluten förbindelse. På plats- eller adressraden i webbläsaren skriver du http://192.168.2.1 så loggas du in på det webbaserade användargränssnittet. Gå till Wireless (trådlöst) och kontrollera att Broadcast network name (sänd nätverksnamn) är aktiverat på Wireless MAXg Router.

Möjlig lösning:

Wireless MAXg Router och klienterna kanske använder olika 54g-lägen. Om Wireless MAXg Router är inställd på enbart 802.11b eller enbart 802.11g, måste alla trådlösa klienter hantera det angivna läget. Du ställer in 54g-läget på fliken Wireless (trådlöst) under Transmission (överföring).