Jag kommer ut på Internet genom Wireless MAXg Router men kan inte använda vissa särskilda tillämpningar.

Möjlig lösning:

Om Wireless MAXg Router är ordentligt ansluten och får åtkomst till Internet, men det uppstår problem vid anslutning till specialprogram (t.ex. ICQ och Battle.net), måste du tilldela bestämda portar för att gå förbi brandväggsfunktionen. Du måste öppna fliken Firewall (brandvägg) i det webbaserade användargränssnittet och ange rätt portinformation vid Port Triggering (portaktivering). Avsnittet Brandvägg i kapitlet Konfiguration i den här användarhandboken innehåller mer information om portvidarebefordran och portaktivering av specialprogram (t.ex. ICQ, Battle.net etc.). En fullständig lista med program och portinformation finns på www.iana.org