Jag har av misstag spärrat alla trådlösa klienter från åtkomst till Wireless MAXg Router.

Möjlig lösning:

Anslut till Wireless MAXg Router med en kabelansluten Ethernet-anslutning eftersom sådana anslutningar tillåts som standard. Starta en webbläsare. På plats- eller adressraden i webbläsaren skriver du http://192.168.2.1 så loggas du in på det webbaserade användargränssnittet. Klicka på fliken Security (säkerhet). Ändra inställningarna Wireless MAC Filter (trådlöst MAC-filter) så att alla trådlösa klienter inte nekas åtkomst.