Jag kan inte skriva ut på en nätverksskrivare som är ansluten till min Wireless MAXg Router i Windows Me eller 98SE.

Möjlig lösning:

Kontrollera att skrivaren är installerad på rätt sätt och att den är påslagen.

Möjlig lösning:

Kontrollera att det finns bläck och papper i skrivaren. En skrivare som är ansluten till skrivarservern kan inte skicka sin status till din dator.

Möjlig lösning:

Starta om routern genom att ta ut nätsladden. Vänta minst 30 sekunder och sätt sedan tillbaka den. Då rensas utskriftskön från ev. väntande dokument.

Möjlig lösning:

Tvinga klienter att skriva ut datafiler av typen RAW i Windows 98 och Me. Datatypen RAW talar om för kön att inte ändra utskriftsjobbet alls innan det skrivs ut. Om en klient tilldelar denna datatyp skickar kön utskriftsjobbet vidare utan att ändra det.

1. Klicka på Start och välj sedan Kör.

2. I fältet Öppna skriver du control.exe och klickar sedan på OK.

3. Dubbelklicka på Skrivare.

4. Dubbelklicka på din skrivare.

5. Välj Egenskaper på menyn Skrivare.

6. Klicka på fliken Information och sedan på Buffertinställningar.

7. Välj RAW vid Dataformat för överföring till buffert och klicka sedan på OK.

8. Klicka på Verkställ och sedan på OK.