Jag kan inte skriva ut på en nätverksskrivare som är ansluten till min Wireless MAXg Router i Windows XP eller 2000.

Möjlig lösning:

Kontrollera att skrivaren är installerad på rätt sätt och att den är påslagen.

Möjlig lösning:

Kontrollera att det finns bläck och papper i skrivaren. En skrivare som är ansluten till skrivarservern kan inte skicka sin status till din dator.

Möjlig lösning:

Starta om routern genom att ta ut nätsladden. Vänta minst 30 sekunder och sätt sedan tillbaka den. Då rensas utskriftskön från ev. väntande dokument.

Möjlig lösning:

1. Användare av Windows XP: Klicka på Start i Windows och sedan på Skrivare och fax.

Användare av Windows 2000: Klicka på Start i Windows, Inställningar och sedan på Skrivare.

2. Högerklicka på Min_skrivare på http://192.168.2.1:1631 och sedan på Egenskaper.

3. Klicka på fliken Avancerat, kontrollera att Aktivera avancerade utskriftsfunktioner är avaktiverat och klicka sedan på Skrivarprocessor.

4. Vid Standarddatatyp väljer du RAW och klickar sedan på OK.

5. Klicka på Verkställ och sedan på OK.