Jag kan inte skriva ut på en nätverksskrivare som är ansluten till min Wireless MAXg Router i Mac OS 9 eller tidigare.

Lösning:

IPP (Internet Printing Protocol) krävs för utskrift från en Macintosh-dator på en nätverksskrivare ansluten till Wireless MAXg Router. IPP stöds inte på Mac OS-versioner före OS X. Uppgradera till Mac OS X och se Installing a USB Printer in a Macintosh OS X Environment (installera en USB-skrivare i en Mac OS X-miljö) på cd-skivan eller på U.S. Robotics webbplats.

Återgå till sidan Felsökning