Jag kan inte skapa en trådlös anslutning till Wireless MAXg Router.

Möjlig lösning:

Kontrollera att alla trådlösa PC Card-kort, PCI-kort eller USB-adaptrar har ställts in till läget Infrastructure (infrastruktur). Kontrollera att du använder samma SSID, kanal och säkerhetsinformation som Wireless MAXg Router. Dokumentationen för de trådlösa korten, PCI-korten och USB-adaptrarna innehåller instruktioner för hur du ändrar dessa inställningar.