Webbaserat användargränssnitt

Det webbaserade användargränssnittet kan användas till att ändra inställningarna för Wireless MAXg Router. I det här avsnittet av användarhandboken kan du läsa om de olika konfigurationsalternativen, inklusive konfiguration av WAN-anslutningen, konfiguration av säkerhetsalternativen, ändring av de administrativa verktygen etc.

Log on (logga in)

Öppna en webbläsare och ange IP-adressen till Wireless MAXg Router. Följande är standard-IP-adressen till Wireless MAXg Router:

http://192.168.2.1

Obs! Om du har ändrat adressen till Wireless MAXg Router anger du den istället för standardadressen.

Du uppmanas inte att logga in den första gången du ansluter till webbanvändargränssnittet för den första konfigurationen. När du kör Setup Wizard (installationsguiden) uppmanas du skapa ett användarnamn och lösenord för att logga in till routern. Om du skapar ett användarnamn och lösenord måste du använda dem varje gång du loggar in i Wireless MAXg Router. Användarnamn och lösenord är skiftlägeskänsliga.

Det finns åtta huvudsidor i det webbaserade användargränssnittet i Wireless MAXg Router: Status, Log (logg), Internet, Security (säkerhet), Firewall (brandvägg), Wireless (trådlöst), LAN (nätverk) och Device (enhet). Var och en av dessa sidor och deras inställningar och funktioner beskrivs i motsvarande avsnitt i denna användarhandbok. I de avsnitten finns användbar information och konfigurationsinstruktioner.