Ik weet niet of het IP-adres van mijn ISP een statisch of een dynamisch adres is.

Oplossing:

Als u over een kabel- of DSL-service beschikt, hebt u waarschijnlijk een dynamisch IP-adres. U dient dit altijd bij uw ISP na te vragen. Sommige providers wijzen namelijk statische IP-adressen toe.

Als u een dynamisch IP-adres hebt, dient u te controleren of in het gedeelte Internet (Internet) van de configuratiepagina's Cable, DSL router, satellite, ISDN, LAN, or other (Kabel, DSL-router, satelliet, ISDN, LAN en overige) is geselecteerd zodat de Wireless Ndx Router automatisch de vereiste gegevens van uw serviceprovider ontvangt.

Als u een statisch IP-adres hebt, dient u het vakje in het gedeelte Static IP Address (Statisch IP-adres) aan te vinken en de vereiste gegevens in te voeren. Afhankelijk van de informatie die u van uw ISP hebt gekregen, is het wellicht niet nodig alle velden in te vullen.

Als u PPPoE gebruikt, dient u DSL modem (also known as PPPoE) (DSL-modem (ook bekend als PPPoE)) te selecteren in het gedeelte Internet (Internet) van de configuratiepagina's en de vereiste informatie in te voeren.

Raadpleeg het hoofdstuk Internet van het gedeelte Configuratie voor meer informatie over de instellingen.

Terug naar de pagina Problemen oplossen