Kabel, DSL-router, satellit, ISDN, LAN eller annan

Obs! Om en statisk IP-adress används för Internet-anslutningen kanske du behöver kontakta Internet-leverantören och få följande information: IP-adress, nätmask, Gateway, DNS-servrar och WINS-servrar

Om DHCP används för routern bör Internet-anslutningen ha identifierats automatiskt. Om anslutningen inte kunde identifieras läser du avsnittet Felsökning.

Om Internet-leverantören kräver att du använder en statisk IP-adress markerar du och anger sedan information för IP address (IP-adress), Subnet mask (nätmask), Gateway och DNS servers (DNS-servrar) från Internet-leverantören.