Jag kommer ut på Internet men kan inte använda vissa särskilda tillämpningar.

Lösning:

Om Wireless Ndx Router är ordentligt ansluten och får åtkomst till Internet, men det uppstår problem vid anslutning till specialprogram (t.ex. ICQ och Battle.net), måste du tilldela bestämda portar för att gå förbi brandväggsfunktionen.

1. Klicka på fliken Firewall (brandvägg) på konfigurationssidorna.

2. Ange tillämplig portinformation i området Port Triggering (portutlösning).

I avsnittet Brandvägg i kapitlet Konfiguration finns mer information om portvidarebefordran och portaktivering av specialprogram (t.ex. ICQ, Battle.net etc.). En fullständig lista med program och portinformation finns på www.iana.org