Jag kan inte ansluta till routerns konfigurationssidor.

Lösning:

Kontrollera anslutningsinställningen för webbläsaren och att HTTP Proxy-funktionen för webbläsaren är avaktiverad. Det är nödvändigt för att webbläsaren ska kunna läsa konfigurationssidorna för Wireless Ndx Router.

Internet Explorer-användare:

1. Klicka på Verktyg, Internet-alternativ och välj sedan fliken Anslutningar.

2. Markera Ring aldrig upp en anslutning och klicka sedan på Verkställ.

3. Klicka på OK.

4. Klicka på Verktyg, Internet-alternativ och välj sedan fliken Anslutningar igen.

5. Klicka på knappen LAN-inställningar.

6. Avmarkera alla kryssrutor och klicka på OK.

7. Klicka på OK igen.

Användare av Netscape Navigator 8.x:

1. Klicka på Verktyg > Alternativ > Allmänt.

2. Klicka på knappen Anslutningsinställningar.

3. Välj Direktanslutning till Internet och klicka sedan på OK.