Routerns konfigurationssidor svarar inte men jag kan trots det ansluta till Internet.

Lösning:

Om konfigurationssidorna slutar svara kopplar du ur och sätter tillbaka strömförsörjningsenheten för Wireless Ndx Router. Wireless Ndx Router startas då om. Om det fortfarande inte går att kommunicera med konfigurationssidorna trycker du på återställningsknappen i sju sekunder. Då återställs fabriksinställningarna för Wireless Ndx Router. Om du gjort några personliga konfigurationsinställningar måste du göra ändringarna igen eller återställa inställningarna om du skapat en säkerhetskopieringsfil.