Draadloze apparaten aansluiten

Wi-Fi Protected Setup™-apparaten

Raadpleeg de documentatie bij uw draadloze apparaat om te bepalen of u dit via Wi-Fi Protected Setup (WPS) op de Wireless MAXg Router kunt aansluiten. WPS-apparaten gebruiken een drukknop of een pincode om verbinding met het netwerk te maken. Raadpleeg de documentatie bij uw draadloze apparaat om te bepalen hoe u verbinding met de router dient te maken en waar u de drukknop of pincode van het apparaat vindt.

1. Houd u klaar om WPS op uw draadloze apparaat in te schakelen.
  2. Meld u aan bij de configuratiepagina's van de router.

3. Klik op de pagina Status (Status) op Add wireless device (Draadloos apparaat toevoegen).

4. Voer een van de volgende stappen uit:

wps_button

5. wps_pin

Het draadloze apparaat detecteert de draadloze beveiligingsinstellingen van de router en brengt een veilige draadloze verbinding met het netwerk tot stand.

Alle andere apparaten

1. Zorg ervoor dat alle draadloze apparaten die op het netwerk worden aangesloten op de modus Infrastructure (Infrastructuur) zijn ingesteld.

2. Stel de SSID in de instellingen van het draadloze apparaat in op de Network name (SSID) (Netwerknaam (SSID)) die door de router wordt gebruikt.

3. Als u op de router draadloze beveiliging hebt ingesteld, dient u ervoor te zorgen dat de beveiligingsinstellingen van het draadloze apparaat met die van de draadloze router overeenkomen. Raadpleeg de documentatie bij uw draadloze apparaat voor meer informatie over het wijzigen van de draadloze modus van het apparaat.