Mijn router wordt niet in de lijst weergegeven als mijn draadloze adapter ernaar zoekt.

Oplossing 1:

Wellicht werkt u op een computer die zich te ver van de Wireless MAXg Router bevindt. Probeer dichter naar de Wireless MAXg Router toe te gaan en voer de zoekprocedure opnieuw uit.

Oplossing 2:

1. Open een webbrowser terwijl u de computer met een kabel hebt aangesloten.

2. Voer 192.168.2.1 in de locatie- of adresregel van uw webbrowser in om naar de configuratiepagina's van de router te gaan.

3. Klik op het tabblad Wireless (Draadloos) en controleer of Broadcast network name (Netwerknaam uitzenden) onder Network Name (SSID) (Netwerknaam (SSID)) is geselecteerd.