Ik krijg toegang tot het internet, maar ik heb geen toegang tot bepaalde speciale toepassingen.

Oplossing:

Als de Wireless MAXg Router juist is aangesloten en u toegang tot het internet hebt, maar u problemen ondervindt bij het maken van verbinding met speciale toepassingen (bijv. ICQ, Battle.net, etc.), dient u specifieke poorten toe te wijzen om de firewall-functie te omzeilen.

1. Klik op het tabblad Firewall (Firewall) in de configuratiepagina's.

2. Voer de poortinformatie in het gedeelte Port Triggering (Poort-triggering) in.

Raadpleeg het gedeelte Firewall in het gedeelte Configuratie voor meer informatie over poort-doorsturing en poort-triggering voor speciale toepassingen (ICQ, Battle.net, etc.). Ga naar www.iana.org voor een volledige lijst met toepassingen en voor informatie over poorten.