Documenten die via de printserver op de router worden afgedrukt, worden niet onmiddellijk afgedrukt en soms duurt het meer dan een minuut voordat het afdrukken begint.

Ga naar de ondersteuningswebsite van de fabrikant van uw printer en download de nieuwste stuurprogramma's die er voor uw printer beschikbaar zijn. Volg de instructies bij de nieuwe stuurprogramma's op om ervoor te zorgen dat de oude stuurprogramma's worden verwijderd en door de nieuwe stuurprogramma's worden vervangen.

Opmerking: afhankelijk van de bestandsgrootte neemt de verwerking van grote documenten, zoals foto's met een hoge resolutie, grote grafische bestanden of grote PDF-bestanden, meer tijd in beslag.