De configuratiepagina's van de router reageren niet, maar ik heb wel verbinding met het internet.

Oplossing:

Als de configuratiepagina's van de router niet meer reageren, dient u de voedingskabel los te koppelen en deze weer op de stroomtoevoer van de Wireless MAXg Router aan te sluiten. De Wireless MAXg Router wordt zo opnieuw opgestart. Als u nog steeds niet met de configuratiepagina's van de router kunt communiceren, dient u de Reset-knop 7 seconden lang ingedrukt te houden. De fabrieksinstellingen van de Wireless MAXg Router worden zo hersteld. Als u persoonlijke configuratie-instellingen gebruikt, dient u de wijzigingen opnieuw in te voeren. Als u over een back-upbestand beschikt, kunt u de instellingen ook hiermee herstellen.