Mijn draadloze adapter kan geen verbinding met de router maken.

Oplossing:

Controleer of elke Wireless PC Card, PCI Adapter of USB Adapter op de modus Infrastructure (Infrastructuur) is ingesteld. Controleer of u dezelfde instellingen voor SSID, kanaal en beveiliging gebruikt als de Wireless MAXg Router. Raadpleeg de documentatie bij uw Wireless PC Card, PCI Adapter of USB Adapter voor meer informatie over hoe u deze instellingen kunt veranderen.

Oplossing:

De draadloze beveiligingsinstellingen van de Wireless PC Cards, PCI Adapters of USB Adapters dienen met de instellingen van de Wireless MAXg Router overeen te komen.

1. Aan de hand van het MAC-adres, de netwerknaam (SSID) en de draadloze beveiligingsinstellingen kunt u in het configuratiehulpprogramma van uw draadloze kaart of adapter controleren of u verbinding met de juiste Wireless MAXg Router probeert te maken. Het MAC-adres staat op het etiket aan de onderzijde van de Wireless MAXg Router.

2. Controleer of de juiste opties voor de coderingstekenreeks of sleutel en voor de codering zijn ingesteld. Als u de configuratie-instellingen van de Wireless MAXg Router hebt gewijzigd, dient u ook de instellingen van elke Wireless PC Card, PCI Adapter of USB Adapter te wijzigen die op dit netwerk is aangesloten.

Raadpleeg de tutorial op de configuratiepagina's van de router voor meer informatie over nieuwe draadloze clients. Open een webbrowser en voer 192.168.2.1/addclient.asp in om de tutorial te openen.

Oplossing 3:

Als u MAC-filtering op de router hebt ingeschakeld, kunt u pas nieuwe clients aan het netwerk toevoegen nadat u het MAC-adres van het apparaat aan de lijst voor MAC-filtering hebt toegevoegd.