Σύνδεση ασύρματων συσκευών

Συσκευές Wi-Fi Protected Setup™

Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της ασύρματης συσκευής σας, για να προσδιορίσετε εάν μπορεί να συνδεθεί στο Wireless MAXg Router με χρήση Wi-Fi Protected Setup. Οι συσκευές WPS χρησιμοποιούν κουμπί ή κωδικό PIN για σύνδεση στο δίκτυο. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της ασύρματης συσκευής σας για να προσδιορίσετε ποια μέθοδο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για σύνδεση στο δρομολογητή, καθώς και πώς να εντοπίσετε το κουμπί ή τον κωδικό PIN για τη συσκευή.

  1. Να είστε έτοιμοι να εκκινήσετε το WPS στην ασύρματη συσκευή σας.
  2. Συνδεθείτε στις σελίδες διαμόρφωσης ρυθμίσεων του δρομολογητή.

  3. Στη σελίδα Status (Κατάσταση), κάντε κλικ στο Add wireless device (Προσθήκη ασύρματης συσκευής).

  4. Έχετε τις παρακάτω επιλογές:

    wps_button 

  5. wps_pin 

Η ασύρματη συσκευή ανιχνεύει τις ρυθμίσεις ασφαλείας ασύρματου δικτύου του δρομολογητή και αποκαθιστά μια ασφαλή ασύρματη σύνδεση με το δίκτυο.

 

Όλες οι άλλες συσκευές

  1. Βεβαιωθείτε πως όλες οι ασύρματες συσκεύες που θέλετε να συνδέσετε στο ασύρματο δίκτυό σας είναι ρυθμισμένες σε λειτουργία Infrastructure (Υποδομή).

  2. Ορίστε για τη ρύθμιση SSID της ασύρματης συσκευής την ίδια τιμή που ορίσατε στη ρύθμιση Network name (SSID) του δρομολογητή.

  3. Εάν έχετε κάνει ρυθμίσεις ασφαλείας δικτύου στο δρομολογητή, φροντίστε οι αντίστοιχες ρυθμίσεις στην ασύρματη συσκευή να είναι οι ίδιες. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων ασύρματης λειτουργίας της συσκευής που διαθέτετε, ανατρέξτε στην τεκμηρίωσή της.