Vezeték nélküli eszközök csatlakoztatása

Wi-Fi Protected Setup™ eszközök

A vezeték nélküli eszköz dokumentációja alapján határozhatja meg, hogy az csatlakoztatható-e a Wi-Fi Protected Setup funkcióval a Wireless MAXg Router készülékhez. A WPS-eszközök nyomógomb vagy PIN-kód segítségével kapcsolódnak a hálózathoz. A vezeték nélküli eszköz dokumentációja alapján határozhatja meg, melyik módszerrel csatlakozzon az útválasztóhoz, és hol található az eszköz nyomógombja vagy PIN-kódja.

  1. Készüljön fel a WPS indítására a vezeték nélküli készüléken.
  2. Jelentkezzen be az útválasztó beállítási oldalaira.

  3. A Status (Állapot) lapon kattintson a Add wireless device (Vezeték nélküli eszköz hozzáadása) lehetőségre.

  4. Tegye a következők egyikét:

    wps_button 

  5. wps_pin 

A vezeték nélküli eszköz felismeri az útválasztó vezeték nélküli biztonsági beállításait, és biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre a hálózattal.

 

Minden más eszköz esetén

  1. Győződjön meg arról, hogy a hálózathoz kapcsolni kívánt összes vezeték nélküli eszköz infrastruktúra üzemmódra van állítva.

  2. A vezeték nélküli eszköz beállításaiban állítsa be az SSID-értéket az útválasztó által használt Network Name (Hálózatnév) (SSID) elemhez.

  3. Ha az útválasztónál beállítja a vezeték nélküli biztonságot, ügyeljen arra, hogy a vezeték nélküli eszköz beállításai egyezzenek meg az útválasztó beállításaival. Azt, hogy az eszköz vezeték nélküli módját miként lehet átváltani, a vezeték nélküli eszköz dokumentációja ismerteti.