Jag kan inte ansluta till routerns konfigurationssidor.

Lösning:

Om konfigurationssidorna slutar svara drar du ur och sätter tillbaka elsladden till Wireless MAXg Router. Din Wireless MAXg Router startas då om. Om det fortfarande inte går att kommunicera med konfigurationssidorna trycker du på återställningsknappen i sju sekunder. Fabriksinställningarna för Wireless MAXg Router återställs. Om du gjort några personliga konfigurationsinställningar måste du göra ändringarna igen eller återställa inställningarna om du skapat en säkerhetskopieringsfil.

Lösning:

Kontrollera anslutningsinställningen för webbläsaren och att HTTP Proxy-funktionen för webbläsaren är avaktiverad. Detta är nödvändigt för att webbläsaren ska kunna läsa konfigurationssidorna för Wireless MAXg Router.

Internet Explorer-användare:

1. Klicka på Verktyg > Internet-alternativ och välj fliken Anslutningar.

2. Välj Ring aldrig upp en anslutning och klicka sedan på Verkställ.

3. Klicka på OK.

4. Klicka på Verktyg > Internet-alternativ och välj fliken Anslutningar igen.

5. Klicka på knappen LAN-inställningar.

6. Avmarkera alla kryssrutor och klicka på OK.

7. Klicka på OK igen.

Användare av Netscape Navigator 8.x:

1. Klicka på Verktyg > Alternativ > Allmänt.

2. Klicka på knappen Anslutningsinställningar.

3. Välj Direktanslutning till Internet och klicka på OK.