Det går inte att ansluta Wireless Adapter till routern.

Lösning:

Kontrollera att varje Wireless PC Card, PCI Adapter eller USB Adapter har ställts in på läget Infrastructure (infrastruktur). Kontrollera att du använder samma SSID, kanal och säkerhetsinformation som Wireless MAXg Router. Dokumentationen för enheterna Wireless PC Card, PCI Adapter eller USB Adapter innehåller instruktioner för hur du ändrar inställningarna.

Lösning:

Inställningarna för trådlös säkerhet för trådlösa PC-kort, PCI-adaptrar eller USB-adaptrar måste överensstämma med inställningarna för Wireless MAXg Router.

1. Öppna konfigurationsverktyget för det trådlösa kortet eller den trådlösa adaptern och se till att du ansluter till rätt Wireless MAXg Router genom att kontrollera MAC-adressen, nätverksnamnet (SSID) och inställningarna för trådlös säkerhet. MAC-adressen anges på etiketten under Wireless MAXg Router.

2. Kontrollera att rätt lösenordsfras eller nyckel och krypteringsalternativ används. Om du ändrat inställningarna i konfigurationen av Wireless MAXg Router måste du även ändra inställningarna för alla trådlösa PC Card, PCI-kort eller USB-adaptrar som ansluter till det här nätverket.

Mer information om nya trådlösa klienter finns i självstudiekursen på routerns konfigurationssidor. Du öppnar självstudiekursen genom att öppna en webbläsare och skriva 192.168.2.1/addclient.asp.

Lösning 3:

Om du har aktiverat MAC-filtrering på routern kan du inte ansluta några nya klienter till nätverket förrän du har lagt till MAC-adressen för enheten i MAC-filtreringslistan.