Installation för alla operativsystem

Felsökning

Teknisk referens

Ordlista

Bestämmelser >

Begränsad garanti

Bestämmelser

Vi tillkännager som enda åtagande att USRobotics USB ADSL Modem överensstämmer med följande standarder eller andra normgivande dokument:

CE-regler
Vi, USRobotics Corporation, 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, USA, förklarar under eget ansvar att produkten USRobotics 56K Faxmodem, modell 5630, till vilket den här deklarationen hör, efterlever följande standarder och/eller andra normgivande dokument.

EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3

Vi deklarerar att ovan namngivna produkt överensstämmer med de grundläggande kraven och andra relevanta delar i direktiv 1999/5/EG.

Proceduren för bedömning av överensstämmelse som hänvisas till i artikel 10.3 och mer detaljerat i bilaga II i direktiv 1999/5/EG har följts.

Deklaration om nätverkskompatibilitet
Den här utrustningen har utformats för att fungera i alla PSTN-nätverk inom EU.

Den här utrustningen är försedd med en lämplig PSTN-kontakt för det land där den levererades. Om det krävs att den här utrustningen används i ett annat nätverk än det som ursprungligen avsågs, bör användaren kontakta leverantören för hjälp vid anslutningen.

FRS Europe BV.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almer
Nederländerna