Dynamisch DNS (DDNS) biedt internetgebruikers de mogelijkheid om hun domeinnaam aan een computer of een server te koppelen. Door deze functie in te schakelen, wordt uw domeinnaam aan uw IP-adres gekoppeld zodat uw DNS-gegevens zonder dat u iets hoeft te doen automatisch met de nieuwe locatie worden bijgewerkt als uw IP-adres verandert. (Dit wordt gedaan door een DDNS-aanbieder.)

Instellingen voor dynamische DNS

1. Selecteer Enable (Inschakelen).
  2. Gebruik de lijst Provider (Provider) om uw DDNS-provider te selecteren.
  3. Voer bij Domain Name (Domeinnaam) de domeinnaam in die aan uw IP-adres moet worden gekoppeld.
  4. Voer bij Account/E-mail (Account/e-mail) de betreffende door uw DDNS-provider vereiste gegevens in.
  5. Voer bij Password/Key (Wachtwoord/sleutel) de betreffende door uw DDNS-provider vereiste gegevens in.
  6. Klik op SAVE SETTINGS (Instellingen opslaan).