Back-up van instellingen maken

U kunt wanneer gewenst Back Up Settings (Back-up van instellingen maken) gebruiken om een back-upbestand van de huidige gatewayconfiguratie op te slaan. Doe dit bijvoorbeeld voordat u aanzienlijke wijzigingen in de gatewayconfiguratie aanbrengt of nadat u wijzigingen hebt doorgevoerd.

De instellingen opslaan:

1. Selecteer Back Up (Back-up maken).

2. Er wordt een venster weergegeven. Klik op Save (Opslaan).

3. Blader naar de locatie waar u het back-upbestand wilt opslaan en klik op Save (Opslaan).