Tijdsynchronisatie

De instelling bij Time (Tijd) is van toepassing op alle ingestelde regels. Als u firewallregels gebruikt, dient u een tijdserver in te stellen en uw tijdzone te selecteren.

1. Selecteer Automatically synchronize with Internet time servers (Automatisch synchroniseren met tijdservers op het internet).

2. Selecteer een primaire tijdserver in de vervolgkeuzelijst of voer handmatig het IP-adres in bij Time server 1 (Tijdserver 1). U kunt ook een extra tijdserver (Time server 2 (Tijdserver 2)) instellen.

3. Selecteer de Time zone offset (Tijdzoneverschil) en klik op de knop Save (Opslaan) om de gateway bij te werken met de tijdsinstellingen.

Terug naar de opties van menu Device (Apparaat).