TR-069 configureren

Via TR-069 kan de gateway verbinding maken met een Auto-Configuration server (ACS) voor automatische configuratie en andere beheerfuncties.

Allow TR-069 management protocol (TR-069 management protocol toestaan): selecteren om de optie in te schakelen of de selectie ongedaan maken om de optie uit te schakelen.

Inform (Informeren): selecteren om deze trigger in te schakelen zodat een verzoek naar de ACS wordt verzonden als de gateway opnieuw wordt opgestart.

ACS URL (ACS-URL): IP-adres van de ACS.

ACS user name (ACS-gebruikersnaam): uw gebruikersnaam voor verbinding met de ACS.

ACS password (ACS-wachtwoord): uw wachtwoord voor verbinding met de ACS.

Connection request user name (Gebruikersnaam verzoek om verbinding): de gebruikersnaam die de ACS gebruikt voor verbinding met uw gateway.

Connection request password (Wachtwoord verzoek om verbinding): het wachtwoord dat de ACS gebruikt voor verbinding met uw gateway.

Get RPC Methods (RPC-methodes aanvragen): klik op deze knop om de ACS te vragen naar de gegevens voor de RPC-methode.