Gateway upgraden

Mogelijk zijn er op de website van USRobotics firmware-updates beschikbaar waarmee u nieuwe of verbeterde functies aan de router kunt toevoegen. Controleer in geval van problemen met het apparaat of er firmware-updates beschikbaar zijn.

1. Klik op Check for Update (Controleren op updates) om op www.usr.com naar de nieuwste firmware te zoeken en het firmwarebestand op uw computer op te slaan.

2. Klik op Browse (Bladeren) om het nieuwe firmwarebestand te selecteren.

3. Klik op Update (Upgraden) om met het bijwerken te beginnen.

Het is mogelijk dat de gateway de verbinding met het internet tijdens het bijwerken verbreekt en vervolgens weer tot stand brengt. Als het bijwerken is voltooid, wordt u gevraagd u opnieuw bij de gateway aan te melden.

Op de pagina Status (Status) wordt nu de nieuwe versie van de firmware weergegeven. Herhaal de upgradeprocedure als dat niet het geval is.