Toegangsregeling voor internet - IP-adressen

Met deze optie kunt u specifieke clients toegang tot de gateway geven of de toegang juist ontzeggen. Dit kan nuttig zijn als er computers op het netwerk zijn aangesloten waarvandaan de gatewayconfiguratie niet mag worden geopend.

Als u vermeldingen aan deze functie wilt toevoegen, dient u de volgende stappen uit te voeren:

1. Klik op Add (Toevoegen).

2. Voer bij IP addres (IP-adres) de betreffende adressen in en klik op Apply (Toepassen).

3. Selecteer Access control (Toegangsregeling voor internet).