DHCP-server

Op deze pagina kunt u DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) gebruiken om de toewijzing van IP-adressen op uw lokale netwerk (alleen LAN) te beheren.

Als u wijzigingen aanbrengt, dient u op Apply (Toepassen) te klikken om deze op te slaan. De wijzigingen worden pas van kracht als u het apparaat opnieuw hebt opgestart. Dit kunt u doen door op Reboot Gateway (Gateway opnieuw opstarten) te klikken.

Terug naar de opties van menu LAN (LAN).