Toegewezen interfaces

Gebruik deze pagina om ATM-verkeer om te leiden naar een specifieke Ethernet- of draadloze poort of een groep poorten. Multicast-streaming van videogegevens naar set-top boxes maakt gebruik van deze interface. Maak geen bridge-groep aan zonder dat uw ISP ATM-service heeft toegewezen.

U dient deze functie te gebruiken als u ten minste één Bridge-mode PVC (PVC in modus Bridge) hebt die u aan een specifieke Ethernet-poort wilt toewijzen en een tweede PVC (type PPP, IPoA of MER) die zal worden toegewezen aan de overige Ethernet-po(o)rt(en). U kunt de bridge PVC bijvoorbeeld gebruiken voor videostreaming en een tweede PVC, met firewall en NAT-ondersteuning, voor regelmatige datatransfers en internetverkeer. Raadpleeg uw Internet Service Provider om te weten te komen of dit wordt ondersteund.

Een bridgegroep toevoegen

1. Klik op Add (Toevoegen) om een nieuwe bridgegroep aan te maken.

2. Voer bij Group name (Groepsnaam) een groepsnaam in.

3. Selecteer een interface in de lijst Available interfaces (Beschikbare interfaces) en klik op om deze aan de lijst Grouped interfaces (Gegroepeerde interfaces) toe te voegen. Met de knop kunt u een interface in de lijst Available interfaces (Beschikbare interfaces) terugplaatsen.

4. Als u een client wilt aan de hand van diens DHCP-leveranciersgegevens toevoegen, dient u deze gegevens handmatig in de lijst Automatically add clients with the following DHCP vendor IDs (Automatisch clients toevoegen met de volgende DHCP-leveranciersgegevens) in te voeren.

5. Klik op Save (Opslaan).

Terug naar de opties van menu LAN (LAN).