RIP

Met RIP (Routing Information Protocol) worden met regelmatige tussenpozen en als de netwerktopologie wordt gewijzigd berichten met routing-updates verzonden. Als een router een routing-update ontvangt met wijzigingen in een vermelding, wordt de routingtabel bijgewerkt met de nieuwe route. RIP-routers houden alleen de beste route naar een bestemming bij. Na het bijwerken van de routingtabel verzendt de router onmiddellijk routing-updates naar andere netwerkrouters om die van de wijziging op de hoogte te stellen.

Als u de waarden op deze pagina hebt gewijzigd, dient u op Apply (Toepassen) te klikken om de instellingen op te slaan.

Terug naar de opties van menu LAN (LAN).